Texas MegaMillions (5-56) – Menang MegaJutaan

Jika seseorang melihat nombor seperti $390,000,000 – dipasangkan dengan perkataan “menang”, mereka mula-mula melihat sifar dan memikirkan perkataan “menang” beberapa kali dan menyedari bahawa nombor ini akan mengubah hidupnya. Texas MegaMillions boleh menjanjikan itu. Ia tidak mustahil kerana seseorang benar-benar memenangi hadiah 390 juta dolar itu dan banyak lagi. Bagaimana? Baca untuk mengetahui mega888 2022.

Texas MegaMillions adalah sebahagian daripada konsortium yang beroperasi di beberapa bidang kuasa di AS. Seseorang hanya memerlukan satu dolar untuk bermain, dan jackpot tidak lebih rendah dua belas juta boleh dimenangi. Bagaimana untuk bermain? Pemain mula memilih lima nombor daripada bola putih yang terdiri daripada lima puluh enam nombor. Kemudian pemain memilih satu bola emas – nombor Megaball dari satu hingga empat puluh enam. Bola putih dan bola emas dilukis secara berasingan supaya bola emas boleh mempunyai salah satu nombor yang dimiliki oleh lima bola pertama. Bermula Januari 2011 lalu, satu lagi ciri telah disediakan untuk semua daerah, yang dinamakan sebagai “Megaplier” dan peranannya adalah untuk mendarabkan tiada kemenangan jackpot: 2x, 3x dan 4x. Sebagai trivia, adakah anda tahu bahawa permainan Texas million adalah yang pertama menawarkan ciri ini sehingga ia menjadi popular di daerah lain? Terdapat ganjaran untuk semua yang mendapat nombor megaball dengan betul. Itu menjadikan satu daripada empat puluh enam nombor. Terdapat lebih banyak ganjaran apabila ia adalah nombor megaball ditambah dengan bola biasa. Jika tiga bola biasa, dan tiada bola mega – masih ada hadiah. Lima nombor bola putih sepadan dengan $250,000. Darab empat kali ganda dan lihat bahawa anda boleh memperoleh banyak daripadanya.

Sekarang, bagaimana untuk memenangi satu permainan Texas Mega? Pertama sekali, jangan berkecil hati dengan prospek mempunyai peluang satu dalam satu juta untuk benar-benar memenanginya. Orang ramai memenangi loteri setiap hari dan tidak mustahil untuk membayangkan bahawa ia sebenarnya “mungkin”. Dalam memilih nombor, mempunyai strategi yang baik. Satu perkara yang perlu dilakukan ialah melihat kombinasi kemenangan yang lalu. Terdapat nombor yang muncul beberapa kali dan tidak mengapa untuk bertaruh pada nombor yang sering muncul, bagaimanapun, adalah tidak digalakkan untuk bertaruh dalam kombinasi yang telah menang. Kemungkinan kombinasi tepat itu akan muncul lagi adalah satu dalam seribu tahun. Yang lain mengikut corak tetapi secara statistik, berturut-turut, gandaan, penghujung nombor yang sama, digit sepuluh yang sama, tiada nilai rendah-tinggi dan semua corak lain yang orang pertaruhan, tidak mempunyai peluang yang tinggi untuk menang. Untuk lima nombor pertama, jika boleh – jadikan rawak. Dapatkan sesuatu dari rendah dan tinggi. Apabila bercakap tentang bola emas, percaya kepada tuah. Bermain dengan kumpulan juga menyeronokkan, namun akhirnya semuanya bergantung pada keutamaan seseorang.

Gabungan tidak berkesudahan dan kemungkinan mendapat jackpot untuk Texas MegaMillions mungkin kecil tetapi satu langkah kecil membuat gelombang, jadi mengapa tidak mencubanya? Memenangi jackpot tidak selalunya penting. Jika bukan jackpot, maka saguhati, terdapat 9 perlawanan selepas semua. Jika anda tidak menang hari ini, esok sentiasa ada. Tak rugi mencuba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *