Pilihan NFL Teratas mana yang akan bertahan?

Beberapa pasukan mengalami musim biasa tahun lalu. Walaupun pasukan ini dijangka bertambah baik, mereka tidak dianggap sebagai antara pilihan NFL yang akan menjadi ancaman besar. Pertahanan Tampa Bay dijangka meningkat tahun ini, tetapi secara realitinya pasukan dengan catatan 3-13 tahun sebelumnya biasanya tidak kembali bermain mangkuk super. Detroit Lions, Ketua KC dan Buffalo Bills juga merupakan antara pilihan bola sepak yang diharapkan dapat meningkat dengan baik. Tetapi adakah ia akan mencukupi?

Beberapa pasukan mempunyai musim yang baik tahun lalu. Tetapi adakah perubahan musim  downlaod mega888 game on here !! mereka cukup untuk memacu mereka ke tahap permainan seterusnya? Antara pilihan NFL yang dijangka melambung tahun ini adalah Denver Broncos, Tennessee Titans, Chicago Bears dan Washington Redskins. San Francisco 49ers dan Houston Texans juga merupakan antara pilihan teratas yang diharapkan dapat meningkatkannya pada musim yang akan datang. Ini adalah pasukan yang layak untuk ditonton.

Sebilangan besar pilihan NFL tahun lalu kekal di tangga teratas senarai tahun ini. Harapan tinggi untuk juara Super Bowl tahun lalu, the New Orleans Saints. Indianapolis Colts berpegang pada pilihan teratas juga. Kejayaan Cincinnati dan Minnesota bergantung pada seberapa baik pemain utama dapat meningkatkan permainan mereka.

Kejayaan tetap diharapkan untuk pilihan bola sepak seperti Green Bay Packers, New York Jets, Dallas cowboys dan San Diego Chargers. Pilihan ini masih diproyeksikan sebagai pesaing kuat di bahagian mereka. The Steelers mempunyai program yang kuat dan terstruktur, tetapi bagaimana mereka akan dipengaruhi oleh penangguhan Roethlisberger quarterback? Hanya apabila musim ini bermula, kekuatan dan kelemahan setiap pasukan akan mulai terungkap. Adakah pilihan NFL teratas dapat bertahan? Pasukan mana yang akan meningkatkan permainan mereka dan menjadi ancaman serius? Seseorang hanya boleh menonton dan menunggu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *